Arbeidsmatige Dagbesteding

Bij het Natuurcentrum werken medewerkers, vrijwilligers en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt samen. Wij vertellen graag meer over ons en over onze partner Philadelphia. Op het Natuurcentrum bieden we op verschillende niveaus dagbesteding voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onder aansturing van professionele werkbegeleiders van Philadelphia ga je aan de slag. Er is er de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te leren. Deelnemers kunnen kiezen uit dierverzorging of bijvoorbeeld bijvoorbeeld administratie. Lees hier meer over werken bij Philadelphia en het Natuurcentrum of bel naar +31 6 21400924 voor meer informatie.

Op de boerderij verzorg je de dieren, houdt je de stallen en de gangpaden schoon en netjes, voer je de dieren en geef je de dieren aandacht.

We onderzoeken graag samen wat bij jou past en waar je plezier uit haalt. De samenwerking tussen mensen met en zonder beperking, maakt het Natuurcentrum tot een unieke en dynamische werkplek. Ook is het mogelijk met je eigen begeleider bij het Natuurcentrum een dag(deel) te besteden, bij ons is altijd iets te doen!

Wij doen allemaal op onze eigen manier onze uiterste best om jouw ervaring op het mooiste eiland van Gorinchem een geweldige ervaring te laten zijn!

april 11, 2018

april 10, 2018

april 10, 2018

april 10, 2018

Wil je meer informatie over ons of onze diensten?
Neem dan contact met ons op!

Contact

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws en evenementen!

Het eiland

Activiteiten

Info

Natuurcentrum Gorinchem

Gijsbert van Andelpark 1
4204 HZ Gorinchem
info@ncgorcum.nl
Tel. 0183 630 911

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en zondag11.00 tot 17.00 uur
© Natuurcentrum Gorinchem
© Natuurcentrum Gorinchem