Vergaderzalen

Bij het Natuurcentrum kan je gebruik maken van twee stijlvol ingerichte vergaderzalen: de Fonteinzaal en de Torenzaal. De ambiance van deze vergaderzalen draagt zeker bij aan een inspirerende en constructieve vergadering of presentatie. Uiteraard is iedere vergaderzaal van alle gemakken voorzien en rolstoel toegankelijk. Je kan onbeperkt gebruik maken van gratis koffie, thee en water. Wij verzorgen ook graag een lunch(arrangement) of borrelgarnituur. In de pauze kan je tot rust komen op ons mooie terrein of een wandeling maken in het stadspark. De vergaderzalen zijn ook buiten onze reguliere openingstijden te boeken.

Boek direct uw zaal

Fonteinzaal

De Fonteinzaal is geschikt voor groepen tot 13 personen en heeft uitzicht op een schitterende vijver met fontein. Het gebruik van de Fonteinzaal is inclusief kannen koffie, thee en water en vergaderfaciliteiten zoals een flipover en tv scherm.

In verband met de Covid-19 maatregelen is de zaal momenteel geschikt voor maximaal 6 personen.

Torenzaal

De Torenzaal is geschikt voor groepen tot 23 personen en bevindt zich in de unieke uitkijktoren van het Natuurcentrum, met uitzicht over de vijver en het stadspark. Het gebruik van de Torenzaal is inclusief kannen koffie, thee en water en vergaderfaciliteiten zoals een flipover en beamer.

In verband met de Covid-19 maatregelen is de zaal momenteel geschikt voor maximaal 15 personen.

Wil je meer informatie over ons of onze diensten?
Neem dan contact met ons op!

Contact

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws en evenementen!

Het eiland

Activiteiten

Info

Natuurcentrum Gorinchem

Gijsbert van Andelpark 1
4204 HZ Gorinchem
info@ncgorcum.nl
Tel. 0183 630 911

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en zondag11.00 tot 17.00 uur
© Natuurcentrum Gorinchem
© Natuurcentrum Gorinchem