Zakelijke markt

Ook voor zakelijke gasten is het Natuurcentrum de juiste locatie. Van vergaderen tot golfen, alles is mogelijk op het Natuurcentrum.

Onderneem verantwoord, onderneem met het Natuurcentrum Gorinchem!

Vergaderzalen

Het Natuurcentrum beschikt over twee stijlvol ingerichte vergaderzalen, de Fonteinzaal (13 personen) en de Torenzaal (23 personen). De ambiance van deze vergaderzalen draagt zeker bij aan een inspirerende en constructieve vergadering of presentatie. Uiteraard is iedere vergaderzaal van alle gemakken voorzien, rolstoeltoegankelijk en kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en water. In de pauze kunt u tot rust komen op ons mooie terrein, of een wandeling maken in het park.

Meer info

april 10, 2018

april 10, 2018

april 10, 2018

april 10, 2018

april 10, 2018

april 10, 2018

Activiteiten

Fun(d)raising Golftoernooi

Eenmaal per jaar kunt u een unieke ervaring opdoen, golfen in het Gijsbert van Andelpark. En terwijl u golft, steunt u ook het Natuurcentrum.

Kerstmarkt

Verras uw medewerkers en laat ze zélf hun kerstpakket samenstellen op de Kerstmarkt van het NCG. Op deze Kerstmarkt staan lokale ondernemers, die hun mooiste waren uitstallen. Graag verzorgen wij aansluitend een borrel, lunch of diner voor uw medewerkers.

Beestachtig goede reclame

I like... (minimaal 250 likes) € 250,-

Onze vrienden zijn uw vrienden. Wij promoten uw logo/ advertentie op onze facebookpagina en garanderen minstens 250 likes!

Rijdende reclame € 500,-

Uw logo staat twee weken lang op onze paardentrailer. Deze trailer verhuren wij het hele jaar en rijdt door de hele regio. Als de trailer niet is verhuurd staat hij op het plein van het NCG.

Walk of fame € 1.000,-

Een hinkelpad van bedrijfslogo's van de entree, langs het restaurant naar de boerderij, iedere bezoeker ziet uw logo! Als deelnemer bent u uiteraard welkom op onze een jaarlijkse netwerkborrel, waarbij we de nieuwe tegels met logo onthullen.

Wil je meer informatie over ons of onze diensten?
Neem dan contact met ons op!

Contact

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws en evenementen!

Het eiland

Activiteiten

Info

Natuurcentrum Gorinchem

Gijsbert van Andelpark 1
4204 HZ Gorinchem
info@ncgorcum.nl
Tel. 0183 630 911

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en zondag11.00 tot 17.00 uur
© Natuurcentrum Gorinchem
© Natuurcentrum Gorinchem