Help mee

Het Natuurcentrum is een particuliere stichting en dankt haar voortbestaan aan haar vrijwilligers, particuliere donateurs en zakelijke sponsoren. Wij zijn dankbaar voor iedere vorm van steun! Help jij ook een handje mee? Bekijk op deze pagina op welke manieren dat kan.

Vrijwilligerswerk en stages

Wij zijn erg blij met helpende handen!

Wil je stage lopen of vrijwilligerswerk doen op ons dynamische eiland? Check snel het vacature overzicht! Als er momenteel geen vacature bijstaat die jou aanspreekt, kun je altijd een e-mail sturen om de mogelijkheden te bespreken.

Wist je dat het ook mogelijk is om met je bedrijf te komen helpen? Teambuilding én maatschappelijk verantwoord! Neem contact met ons op zodat we samen naar de verschillende opties kunnen kijken.

Gratis sponsoren

Via de organisatie SponsorKliks kun je ons steunen zonder dat het jou iets extra’s kost. Bestel je een pizza via Thuisbezorgd, een compostbak via Bol.com of boek je online een nachtje weg in eigen land? Doe dit dan via SponsorKliks. Een percentage van jouw aankoopbedrag gaat dan naar ons, zonder dat dit jou iets extra’s kost! 🛍

Zoek jouw webshop

Online donatie

Wil je graag een eenmalige online donatie doen? Dat kan gemakkelijk via de website van Geef. Klik op de onderstaande knop en selecteer je gewenste bedrag.

Alvast ontzettend bedankt voor jouw bijdrage! 💚

Doneer eenmalig online

Wij worden o.a. al gesteund door: