december 17, 2020

december 17, 2020

december 17, 2020

december 17, 2020

december 17, 2020

december 17, 2020

december 17, 2020

december 17, 2020

Zaalhuur

Bij het Natuurcentrum kan je gebruik maken van twee stijlvol ingerichte vergaderzalen: de Fonteinzaal en de Torenzaal. De ambiance van deze vergaderzalen draagt zeker bij aan een inspirerende en constructieve vergadering of presentatie. Uiteraard is iedere vergaderzaal van alle gemakken voorzien en rolstoel toegankelijk. Je kan onbeperkt gebruik maken van gratis koffie, thee en water. Wij verzorgen ook graag een lunch(arrangement) of borrelgarnituur.
In de pauze kan je tot rust komen op ons mooie terrein of een wandeling maken in het stadspark.
De vergaderzalen zijn ook buiten onze reguliere openingstijden te boeken.

Fonteinzaal

De Fonteinzaal is geschikt voor groepen tot 13 personen en heeft uitzicht op een schitterende vijver met fontein. Het gebruik van de Fonteinzaal is inclusief kannen koffie, thee en water en vergaderfaciliteiten zoals een flipover en tv scherm.

In verband met de Covid-19 maatregelen is de zaal momenteel geschikt voor maximaal 6 personen.

Torenzaal

De Torenzaal is geschikt voor groepen tot 23 personen en bevindt zich in de uitkijktoren van het Natuurcentrum met uitzicht op de vijver en het stadspark. Het gebruik van de Torenzaal is inclusief kannen koffie, thee en water en vergaderfaciliteiten zoals een beamer, flipover en tv scherm.

In verband met de Covid-19 maatregelen is de zaal momenteel geschikt voor maximaal 15 personen.

Evenementen op maat

Door de grootte van ons terrein, de verschillende locaties (de uitkijktoren, de zalen, het restaurant, het terras, de stal) en vele faciliteiten is er heel veel mogelijk op het eiland. Een bruiloft, familieverjaardag, afscheidsborrel of babyshower? Voor elk soort evenement denken wij graag met u mee!

Vul het onderstaande contactformulier in en laat ons jouw wensen en ideëen weten! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de opties te bespreken.

  Volg ons op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws en de leukste foto’s!

  Openingstijden

  Maandag t/m zondag
  09:00 tot 17:00 uur

  Natuurcentrum Gorinchem

  Gijsbert van Andelpark 1
  4204 HZ Gorinchem

  info@ncgorcum.nl
  Tel. 0183 630911

  © Natuurcentrum Gorinchem, 2021