Zaalhuur

Het Natuurcentrum heeft twee vergaderzalen: de Fonteinzaal en de Torenzaal. De ambiance van deze zalen draagt bij aan een inspirerende en constructieve vergadering, training, teamdag, workshop of presentatie. De zalen zijn van alle gemakken voorzien en rolstoel toegankelijk. Er staan een koffieautomaat, een koelkastje met frisdranken, een flipover en beamer / tv-scherm. Wij verzorgen ook graag een lunch en/of borrelplankje. Maak in de pauze een wandeling op ons mooie terrein of in het stadspark. De zalen zijn ook, met een toeslag, buiten onze reguliere openingstijden te boeken. Neem voor beschikbaarheid en prijzen contact op via receptie@ncgorcum.nl met Adri Keesmaat of Vicky Lee van der Poel.

Fonteinzaal

De Fonteinzaal is geschikt voor groepen tot 13 personen, heeft uitzicht op een schitterende vijver met fontein en kost € 90,- per dagdeel.

Torenzaal

De Torenzaal bevindt zich in de uitkijktoren met uitzicht op de vijver en het stadspark. Deze zaal is geschikt voor max. 23 personen en  kost € 140,- per dagdeel.

Volg ons op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws en de leukste foto’s!

Openingstijden

Geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00u tot 17.00u.
Maandag gesloten.

Natuurcentrum Gorinchem

Gijsbert van Andelpark 1
4204 HZ Gorinchem

info@ncgorcum.nl
Tel. 0183 630911

© Natuurcentrum Gorinchem, 2021