Zaalhuur

Op zoek naar zaalhuur op een unieke locatie? Bedrijven en organisaties kunnen in het Natuurcentrum Gorinchem terecht voor een vergadering, training, cursus, teamdag, workshop, bijeenkomst of presentatie.

 

Het Natuurcentrum heeft daarvoor twee ruimtes beschikbaar, die van alle gemakken voorzien zijn en beide rolstoel toegankelijk. De sfeer op het mooiste eiland van Gorinchem zal zeker bijdragen aan een inspirerende en constructieve dag. Even een frisse neus halen in de buitenlucht, genieten van het park en de dieren die bij ons rondlopen is een prettige afwisseling tijdens uw verblijf.

De Torenzaal

Vergaderruimte

Deze sfeervolle lichte ruimte bevindt zich in de toren en heeft door de grote ramen een prachtig uitzicht op de vijver en het stadspark.

De Torenzaal is geschikt voor maximaal 23 personen in vergadersetting en ca 35 mensen in presentatie-opstelling en leent zich uitstekend voor een training, cursus, workshop, presentatie of lezing.

De ruimte is volledig zelfvoorzienend, met een eigen pantry. Mocht u kiezen voor een dranken arrangement dan kunnen wij zorgen voor koffie, thee en verschillende soorten frisdrank.

U kunt in de ruimte gebruik maken van wifi, een beamer met scherm en een flip-over.

De Fonteinzaal

Vergaderruimte

De Fonteinzaal is geschikt voor kleinere groepen tot 12 personen in een vergadersetting. Hier heeft u een prachtig uitzicht over het stadspark met een schitterende vijver met fontein.

Ook heeft u hier een eigen pantry waar u zelf uw drinken kunt pakken. En uiteraard heeft deze ruimte Wifi, een presentatie-scherm en een flip-over.

Geheel Verzorgde Lunch

Onze keuken kan voor u een lunch verzorgen, die naar wens in het restaurant of in de zaal geserveerd wordt. Onze lunches zijn voor 80% vegetarisch en daarnaast gebruiken wij 20% biologische vleeswaren.

Bij de lunch serveren wij sinaasappel- of appelsap en gezuiverd water. Ook is het mogelijk om bij de lunch of in de middag als hartige snack een kop soep te krijgen.

Tarieven

De Torenzaal € 140,00* p. dagdeel
De Fonteinzaal € 90,00* p. dagdeel
Onbeperkt koffie, thee, water en koekjes € 5,00** p.p.
Frisdrank €2,75** p.s.
Lunch (3 halve broodjes, sinaasappel- of appelsap, zuiver water) € 15,00 ** p.p.
Soep (bij de lunch of in de middag als hartige snack) € 3,50** p.p.
Salade (als bijgerecht om te delen) € 8,50** p.s.
Schaal fruit in de zaal € 1,00** p.p.
Gebak € 3,00** p.p.
Borrelarrangement met zoutjes en luxe hapjes (Steeds wisselende samenstelling van b.v. kaas, noten, olijven, worst, smeersels, brood, vegetarisch) € 15,00** – p.p.
*    exclusief 21% btw

** exclusief 9% btw

Zaalhuuraanvraag