Welkom bij de Natuurspeeltuin van Natuurcentrum Gorinchem!

Ontdek een wereld van avontuur en spel in onze betoverende natuurspeeltuin, waar kinderen de natuur kunnen verkennen, ontdekken en ervaren op een speelse en opwindende wijze.

Over onze speeltuin

Waterheuvel met Pomp

Laat de creativiteit stromen! Kinderen kunnen genieten van een interactieve ervaring met onze waterheuvel en pomp. Hier kunnen ze de stroom van het water zelf regelen, spetteren en spelen terwijl ze de krachten van de natuur ontdekken.

Klimtoestel in de Wei

Onze uitgestrekte wei herbergt een geweldig klimtoestel waar de geiten rondlopen. Terwijl kinderen zich omhoog bewegen, kunnen ze genieten van het gezelschap van de vriendelijke geiten en een unieke klimervaring beleven te midden van de natuurlijke omgeving.

Schommels en Meer

Van klassieke schommels tot verrassende ontdekkingen, onze speeltuin biedt een scala aan speeltoestellen die de verbeelding prikkelen. Kinderen kunnen hun energie kwijt, balanceren, klimmen en plezier hebben op verschillende speelstructuren die de natuurlijke omgeving omarmen.

Wat maakt onze Natuurspeeltuin zo leuk?

Onze natuurspeeltuin is ontworpen met het idee om kinderen de schoonheid van de natuur te laten ervaren terwijl ze spelen en ontdekken. Hier zijn enkele redenen waarom onze speeltuin uniek is:

  • Natuurlijke Elementen: We integreren natuurlijke materialen en landschappen om een speelomgeving te creëren die de zintuigen prikkelt en kinderen in contact brengt met de natuurlijke wereld om hen heen.
  • Educatief Plezier: Terwijl kinderen zich vermaken, biedt onze speeltuin educatieve kansen om te leren over de natuur, waterstromen, dieren en meer.
  • Veiligheid en Avontuur: Onze speeltuin is ontworpen met zorg voor veiligheid zonder afbreuk te doen aan het avontuur. Kinderen kunnen vrij spelen en ontdekken onder toezicht van hun ouders (verzorgers).

Bezoek Ons!

Kom langs en breng een dag vol opwinding, ontdekking en vreugde door in onze Natuurspeeltuin. Het Natuurcentrum heet jou en jouw familie van harte welkom voor een onvergetelijke ervaring midden in de natuur.

Klaar om te spelen? Plan jouw bezoek aan onze Natuurspeeltuin en dompel jezelf onder in een wereld van plezier en natuurlijk avontuur!