Waar vind je ons?

Je vindt ons op het mooiste eiland van Gorinchem! In een oase van groen en rust, midden in een woonwijk en stadspark, naast het Beatrix ziekenhuis en verpleeghuis Het Gasthuis, op loopafstand van winkelcentrum Piazza en station Gorinchem en vlakbij de A15 / A27.

Je kunt parkeren in de nabij gelegen woonwijk en door het park naar ons eiland toelopen. Je herkent het Natuurcentrum al van ver aan zijn bijzondere gebouw met uitkijktoren en toegangspoorten met mozaïekstukken.

Openingstijden/contact

Over ons

In het Natuurcentrum zijn we duurzaam bezig. Op ons dak en naast het restaurant zijn zonnepanelen waarmee we zonne-energie opwekken. Ook heeft het Natuurcentrum een groen dak, hier leven kleine beestjes én het dak voert regenwater op een natuurlijke manier af. Op het terrein hebben we speciale tuinen ingericht waar vogels, vlinders en insecten zich thuis voelen.

Meer info

Dagbesteding

Bij het Natuurcentrum werken medewerkers, vrijwilligers en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt samen. Wij vertellen graag meer over ons en over onze partner Philadelphia.

Meer info

Vacatures

In het Natuurcentrum zijn we doorlopend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers en stagiairs. Soms is er ook een vacature voor een medewerker. Bekijk hier al onze vacatures.

Meer info

Zakelijke markt

Ook voor zakelijke gasten is het Natuurcentrum de juiste locatie. Van vergaderen tot golfen, alles is mogelijk op het Natuurcentrum. Bekijk ook wat u allemaal terug  krijgt  voor sponsoring.

Meer info

Wilt u meer informatie over ons of onze diensten?
Neem dan contact met ons op!

Contact

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws en evenementen!

Het eiland

Activiteiten

Info

Natuurcentrum Gorinchem

Gijsbert van Andelpark 1
4204 HZ Gorinchem
info@ncgorcum.nl
Tel. 0183 630 911

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en zondag11.00 tot 17.00 uur
© Natuurcentrum Gorinchem
© Natuurcentrum Gorinchem