14jul22:0023:30IFFG Buitenbios - Onder het maaiveld

Evenement details

Deze zomer komt het Internationaal Film Festival Gorinchem weer bij Natuurcentrum Gorinchem op bezoek. In de late avonden van vrijdag 14 juli en zaterdag 15 juli kunt u in de buitenlucht genieten van twee filmvoorstellingen. De kaartverkoop is gestart en loopt hard, dus wees er op tijd bij om verzekerd te zijn van uw plekje!

Op 14 juli vanaf 22.00 tot 23.30 kunt u de film Onder het maaiveld bekijken op onze binnenplaats:

Waar gaat de film over?
Het roer moet om, zoveel is duidelijk. In het licht van de klimaatcrisis en opwarming zullen boeren, consumenten en voedselindustrie hun benadering van de landbouw en de producten die ze voortbrengt drastisch moeten veranderen. Maar hoe pakken we dat aan? Hoe leren we verstandiger omgaan met onze bodem?

Onder het Maaiveld vertelt het verhaal en de ontwikkeling van een groepje stedelingen die op een klein stukje grond aan de slag gaan met het realiseren van hun droom. Werkend in de tuin vangen ze slechts een glimp op van de verborgen wereld. Terwijl hun handen in de grond zitten en de geur van aarde in de neus, begint het besef in te dalen dat er onder hun voeten meer leven is dan daarboven.

Regisseur Mark Verkerk komt deze avond special naar Gorinchem om de film in te leiden en in gesprek te gaan met de bezoekers. Bent u erbij?

Bestel hier uw tickets >>

Toon meer

Tijd

(Vrijdag) 22:00 - 23:30(GMT+02:00)

Locatie

Natuurcentrum Gorinchem

Gijsbert van Andelpark 1, 4204 HZ Gorinchem

Leave a Reply