17jun14:3016:00Iktoon op volle toeren

Evenement details

Ruim zes miljoen Nederlanders doen aan amateurkunst. Maar mensen kennen hen vooral als juf, opa of accountant, niet als toneelspeler, pianist of vlogger. Daar is met de iktoon-campagne verandering in gekomen. Heel Nederland is het podium van alle amateurkunstenaars. Al zes jaar lang laat iktoon zien hoeveel plezier het geeft om met kunst en cultuur bezig te zijn. En hoe creatieve activiteiten zorgen voor ontmoeting en verbinding. Iedereen is welkom om mee te doen, ongeacht je herkomst, beperking, sociaaleconomische status en vorm waarin je het doet. Kunst is van iedereen!

 

In Gorinchem brengt iktoon vooral veel kunst op straat in de binnenstad. Maar iktoon gaat ook op tournee! Met een cultureel programma gaan met name muzikanten op reis langs diverse locaties in de stad zoals woonzorgcomplexen, verzorgingshuizen, wijkcentra n ons Natuurcentrum! De artiesten zoeken dus zelf het publiek op i.p.v. dat het publiek naar de artiesten toe komt.

 

Op 17 juni om 14:30-16:00 uur is IkToon te gast in het Natuurcentrum met optredens van Colourful Voices, het Meezingcafé en The Evergreens.

Toon meer

Tijd

(Zaterdag) 14:30 - 16:00(GMT+02:00)

Leave a Reply