02jun13:3015:30Natuur Atelier - Workshop Cyanotypie

Evenement details

Tijdens deze workshop experimenteer je met Cyanotypie. Bij een van de eerste fotografische processen, werd gebruik gemaakt van Cyanotypie, een techniek waarbij je afdrukken maakt op een ondergrond die lichtgevoelig is gemaakt.
In deze workshop leert Els van Lis je hoe het papier te bewerken, zodat het lichtgevoelig wordt en je gaat zelf een aantal afdrukken maken. Dat kunnen afdrukken zijn van planten, of een zelfgemaakte tekening, of afdrukken van kant en gaasachtige stofjes. Een fijne workshop waarbij je veel kunt gaan experimenteren!
Je gaat naar huis met een aantal afdrukken en veel opgedane kennis.

Ben je enthousiast en wil je deelnemen? Meld je snel aan via: activiteiten@natuurcentrumgorinchem.nl. Er is plek voor een beperkt aantal deelnemers.

Tijd: Inloop 13.30 – Aanvang 14.00 – Einde 15.30 uur
Kosten: € 12,50 per persoon

De afbeelding is uitsluitend ter illustratie van de techniek.

Deze workshop is onderdeel van het Natuuratelier waarin we in de maanden mei en juni een aantal creatieve workshops voor volwassenen organiseren. Bekijk de overige data en workshops in de activiteitenkalender.
Deze workshops worden door diverse creatievelingen aan het Natuurcentrum gedoneerd.
Deze workshop is een geschenk van vakvrouw Els van Lis.
Met jouw deelname aan deze workshop(s) sponsor je het Natuurcentrum en draag je mede bij aan ons bestaan.
Wil je het Natuurcentrum extra sponsoren, dan kan dat op vele manieren. Zo kun je ter plaatse een (contante) bijdrage doen via de melkbus of bij de kassa in de vorm van ‘pay as you feel’.
Of koop je eigen Pauwvakje en word Pauwvakker via https://pauwvakker.nl

Toon meer

Tijd

(Zondag) 13:30 - 15:30(GMT+02:00)