20nov18:00Overschot(el) – Samen genieten van een heerlijke avondmaaltijd!

voorbereiding Overschot(el) maaltijd op het Natuurcentrum Gorinchem

Evenement details

Kom gezellig langs bij het Natuurcentrum voor de Overschot(el), een sfeervol samenzijn met een heerlijke avondmaaltijd. De naam is een knipoog naar zowel de smakelijke ovenschotels die geserveerd worden, als het gebruik van overschotten van De Voedselbank.

Wanneer en waar:

Elke twee weken op woensdagavond ben je vanaf 18.00 uur van harte welkom om nieuwe mensen te ontmoeten of om gezellig bij te praten met oude bekenden. Wil je een handje helpen met de voorbereidingen? Kom dan gerust al om 15.30 uur langs en help onze vrijwilligers in de keuken!

Ter ere van de herintroductie van de Overschot(el) zal het Trio Pearlgrey de maaltijd op 6 november 2024 muzikaal komen omlijsten!

Kosten en Social Meal Deal:

Voor slechts € 5,- geniet je van een heerlijke maaltijd. Betaal je € 10,-, dan doneer je een extra maaltijd voor iemand die het financieel minder heeft, zodat ook zij kunnen genieten van een smakelijk diner – onze Social Meal Deal!

Aanmelden:

Vooraf aanmelden is verplicht. Reserveer je plek via telefoon 0183 630911 of stuur een e-mail naar activiteiten@natuurcentrumgorinchem.nl.

Samen zorgen we voor een warme sfeer én een maaltijd met een goed hart. Kom erbij en geniet!

Tijd

(Woensdag) 18:00(GMT+01:00)

Ga naar de inhoud