19jun14:3015:30Theatervoorstelling (F)linke Soep

Evenement details

Iedere woensdagmiddag in juni, theatervoorstellingen in het Natuurcentrum!

Iedere woensdagmiddag kun je tussen de dieren en in de natuur genieten van leuke theatervoorstellingen.
Laat je meenemen en verwonderen in het Gijsbert van Andelpark!
Een gratis voorstelling voor jong en oud.

Over (F)Linke Soep

Een Muzikale Interactieve Theatervoorstelling. Ga mee op reis en beleef spetterende avonturen met Charles Moore, een rappend lantaarnvisje, een verstrikt zeepaardje en veel, heel veel plastic. Er gaat iets behoorlijk mis en dat heeft grote gevolgen voor het milieu. Kapitein Moore wil het probleem in kaart brengen; de wereld is geen bodemloze put waar we alles maar in kunnen lozen. Samen met alle dieren wil hij de mensen leren de juiste koers te gaan varen. Kunnen de kinderen helpen de ‘Plastic Soep’ op te lepelen? En waar moet dat heen? Het is tijd om nu in actie te komen, alle zeilen bij!

Een dynamisch, stoer, swingend, spannend en groots verhaal over een drijvende vuilnisbelt die 34 keer groter is dan Nederland!!

Tekst en spel: Mirjam van den Bogaard, Marie Louise O’Herne – Muziek en liedteksten: Izak Boom

Krijg alvast een sfeerimpressie van deze voorstelling

Mirjam van Den Bogaard is theatermaker. Zij studeerde aan de Academie voor Theater in Tilburg, speelt en maakt o.a. solovoorstellingen en kindervoorstellingen, regisseert en geeft theaterworkshops en dramalessen.

Izak Boom is multi instrumentalis, speelt snaren en toetsen en is muziek- en tekstschrijver. Hij werkt o.a. voor Youp van ’t Hek, Liesbeth List, de Berini’s, Harry Sacksioni Nilgun Yerli en Kaz Lux en treedt op met eigen muziekformaties.

Datum en tijd: Woensdag 19 juni – 14.30 tot 15.30 uur
Kosten: Gratis

Toon meer

Tijd

(Woensdag) 14:30 - 15:30(GMT+02:00)