12jun14:3015:30Theatervoorstelling Prins & Prins

Evenement details

Iedere woensdagmiddag in juni, theatervoorstellingen in het Natuurcentrum!

Iedere woensdagmiddag kun je tussen de dieren en in de natuur genieten van leuke theatervoorstellingen.
Laat je meenemen en verwonderen in het Gijsbert van Andelpark!
Een gratis voorstelling voor jong en oud.

Over Prins & Prins

Een vrolijke, luchtige, muzikale voorstelling voor de onderbouw over kriebels in je buik, knikkende knieën en dat anders zijn eigenlijk heel gewoon is.

Wanneer de Koningin begint te piepen en te kraken, wil ze stoppen met werken. Kroonprins Frederick moet op het land gaan passen. Dat is echt veel leuker om samen te doen dan in je eentje, weet zijn moeder. Er moet dus een prinses worden gezocht. Toevallig hebben de Koningin en Lakei Floris al een lijstje gemaakt van alle leuke prinsessen! Frederick hoeft alleen maar te kiezen op wie hij verliefd wil worden. Maar is dat wel zo makkelijk?! Er reageren heel wat prinsessen op de koninklijke contactadvertentie. Prinses Sangria uit Spanje heeft wel heel veel passie en wil een stierenvechter. Prinses Olga Lawina uit Oostenrijk kan vooral jodelen en lijkt te veel op zijn moeder. Bij niet één prinses voelde hij vlinders in zijn buik. Met Lakei Floris bespreekt hij alles en met hem kan hij ontzettend lachen! Misschien is hij wel de prins op het witte paard…

Sprookjesverhalen zijn perfect om af en toe voor te lezen, naar te luisteren of te kijken. Dit sprookje is een modern sprookje, met een knipoog naar het traditionele sprookje. Herkenbaar en confronterend, maar wel op een grappige, veilige manier gebracht.

Tekst en spel: Michel de Bruin, Florian Slangen & Mirjam van den Bogaard  – Muziek en liedteksten: Izak Boom

Mirjam van Den Bogaard is theatermaker. Zij studeerde aan de Academie voor Theater in Tilburg, speelt en maakt o.a. solovoorstellingen en kindervoorstellingen, regisseert en geeft theaterworkshops en dramalessen.

Izak Boom is multi instrumentalis, speelt snaren en toetsen en is muziek- en tekstschrijver. Hij werkt o.a. voor Youp van ’t Hek, Liesbeth List, de Berini’s, Harry Sacksioni Nilgun Yerli en Kaz Lux en treedt op met eigen muziekformaties.

Datum en tijd: Woensdag 12 juni 2024  – 14:30-15:30 uur
Kosten: Gratis

Toon meer

Tijd

(Woensdag) 14:30 - 15:30(GMT+02:00)